Egy hangulatos este az Offline Centerben, csodálatos borok, finom falatok és érdekes történetek kíséretében. A winetrek egy gasztronómiai élmény, képzeletbeli utazás a világ körül, erre invitálunk minden érdeklődőt!
🤳🏻Regisztráció: https://forms.gle/cR5jFu3mxDATa9a76
A befogadóképesség korlátozott!
HOLTODIGLAN BOROK
A Winetrek házasság hetére szabott különkiadásában egyedi témát járunk körül. Mit jelent a holtomiglan-holtodiglan a borok világban? Vannak-e érdek- és szerelem házasságok, meddig tart a „halál el nem választ” és mire való az ásó-kapa. Tíz bort kóstolunk a világ minden sarkából, persze a szokásos kísérőfalatokkal és történetekkel.
A program során 10 különféle bort kóstolunk a világ több pontjáról, amelyek mellé különböző bisztró falatot szolgálunk fel. A borok mellé természetesen a víz is biztosított.
AZ EST BORÁSZA: HIDEGKUTI GERGELY
Soha sem szerettem klasszikus borkóstolókat tartani. A szűk, fanatikus rajongók ugyanis jobbnál-jobb programokból válogatnak, a többieknek meg nem elég érdekfeszítő a borok alapos elemzése és feszélyező a mély szakmaiság. A WineTREK kóstolókat pár barátommal indítottuk el, ugyanis mindannyian vágytunk egy könnyed hangulatú, de mégis komoly borokról szóló programra. A könnyedséget az útibeszámolószerű diavetítés biztosítja, ahol a borok analitikai adatai helyett az őket előállító pincészetekről, emberekről, illetve a borok termőhelyeiről mutatok képeket és mesélek történeteket.
Az esemény a Kőhegy Alapítvány (Offline Center) és a Szentendre Barátai Egyesület szervezésében valósul meg!
FONTOS: Az alkoholfogyasztás miatt a programon csak 18 éven felüliek vehetnek részt.