Jász-Nagykun-Szolnok

Összesen: 3 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2024. február 11., 14:30

ZENE HULLÁMHOSSZÁN A Le Quartet VONÓSNÉGYESSEL

A Le Quartet (ejtsd: lekvártett) vonósnégyest négy, a természettudományok iránt elkötelezett és emellett amatőr zenész egyetemista/doktoráns lány alakította meg 2006-ban. Egymásra találásunkban nagy szerepet játszott egy kanári és az orvosi hallgatói szaklap. Mind sok év zenetanulás és zenekari gyakorlat után álltunk, és kamarazenélni szerettünk volna. Olyan nagyszerűen egymásra hangolódtunk az első próbán, hogy egy hónappal […]

Régi esemény
2024. február 14., 10:00

Esküvői fotókiállítás – Újszászon élők fotóiból

A tavalyi évhez hasonlóan, az újszászi Városi Művelődési Ház II. klubtermét idén is esküvői képekkel fogjuk dekorálni a Házasság Hete programsorozat keretein belül. A kiállítás során megtekinthetőek lesznek Újszászon készült, és évek óta a nagyszülők, dédszülők fiókjaiban megbúvó, megsárgult fotók, de napjainkban kötött frigyek képei is.Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Régi esemény
2024. február 17., 15:00

BÖLCSŐTŐL A SÍRIG

Fotókiállításra várunk minden érdeklődőt nagy szeretettel. Farkas Kristóf történész kalauzol majd bennünket a család, a közösség ünnepeit, sorsfordító napjait bemutató tárlaton a Régi Plébánia falai között.