Program beküldése

Kedves Programszervezők!
A Házasság hete úgynevezett központi programjait a Házasság Hete Szervezőbizottsága rendezi meg. Ezen felül az egyhetes eseménysorozathoz kapcsolódó egyéb szervezésű országos programokat, amelyeket szeretnének a Házasság hete honlapján is elérhetővé tenni, az alábbi kérdőív kitöltésével tudják eljuttatni hozzánk.

Kapcsolattartó adatai

Kötelező mező
Nem megfelelő email cím
Nem megfelelő telefonszám

Program adatai

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező

Program pontos időpontja

Nem megfelelő dátum
Nem megfelelő dátum
Kötelező mező

A program népszerűsítésére használható plakát JPEG (jpg) formátumban. A www.hazassaghete.hu/letoltesek oldalon találhatók sablonok is szabadon felhasználhatók ilyen célokra. Ezek is feltölthetők hivatalos plakátként, meghívóként a program adataival való kitöltés után.

Nem megfelelő formátum

Program helyszíne

Online megvalósuló esemény esetén a program linkje

Kötelező mező
A program rögzítésre került. Munkatársunk hamarosan megkezdi a kérés feldolgozását, amely aktiválás után látható lesz a weboldalon.
Amennyiben az elbírálás során úgy látjuk, hogy a beküldött program(ok) összeegyeztethető(ek) a honlapunkon szereplő célokkal, úgy azok felkerülnek a „További programok” és a „Programok dátum szerint” menüpontba, ahol az érdeklődők dátum és település szerint is válogathatnak az események között. A honlap „Letöltések” menüpontjában található anyagok – logók, meghívó sablonok, plakát sablonok stb. – a jóváhagyott programok népszerűsítésére szabadon felhasználhatóak.

Információ

Bármilyen probléma esetén várjuk megkeresésüket az info@hazassaghete.hu e-mail-címen.