Debrecen

Összesen: 3 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2024. február 11., 10:00

Nyitó istentisztelet a Debreceni Református Nagytemplomban

Igét hirdet dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. Az istentisztelet élőben követhető lesz a gyülekezet Facebook-oldalán https://www.facebook.com/nagytemplom és a www.nagytemplom.hu oldalon.

Régi esemény
2024. február 12., 18:00

Házasság hete

"Megújulás az állandóságban - kapcsolatunk erejének megőrzése magaslatokon és lejtőkön"

A Házasság hete idei programsorozatához kapcsolódóan  a Debrecen-Tócóskerti Görögkatolikus Parókia alábbi két eseményére hívjuk és várjuk szeretettel a házaspárokat:– Az első alkalom (a korábban meghirdetett időpont helyett) február 12-én, hétfőn lesz 18 órától a parókia közösségi termében. Ezen estén Szimicsku Ferenc atya és felesége, Valika tisztelendő asszony lesznek a vendégeink, akik 42 évnyi házasságuk tapasztalatával […]

Régi esemény
2024. február 23., 17:00

Állandó megújulásban

Házasság Hete '24 Debrecen

A Házasság Hetét kezdetektől megünneplő gyülekezetünkben 2024. február 23-án, péntek este filmet nézünk, és megbeszéljük. Szombaton reggelre randi reggelit terveztünk, délutánra előadást és bizonyságtételt. Utána a szombatot beszélgetős teaházzal zárjuk. A vasárnapi istentiszteleten köszöntjük a házasságkötésük jubileumát 2024-ben ünneplő házaspárokat.