“Áldd meg Isten két kezeddel jó anyámat, jó apámat! “ Kiállításmegnyitó a Házasság Hete keretében meghirdetett rajzpályázat alkotásaiból!

A megnyitón beszédet mond Pongrácz Máté evangélikus lelkész és Dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester. A megnyitó műsorát a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai és a Világosvár Tagóvoda gyermekei adják! A műsorban közreműködik a Liszt Ferenc Zeneiskola és a Harmónia Zeneiskola!

A megnyitó zárásaként a rajzpályázat díjátadójára is sor kerül!

A Házasság Hete ménfőcsanaki rendezvénysorozatához kapcsolódva!

“Áldd meg Isten két kezeddel jó anyámat, jó apámat!“

A fenti címmel rajzpályázatot hirdet a Házasság Hete Mozgalom Győr-Ménfőcsanakon a 2024-es Házasság Hete rendezvénysorozat keretében.

Kedves alkotni vágyó Gyerekek!

Szüleitek átkarolják, szervezik, formálják és vezetik életeteket, mindennél jobban szeretnek Benneteket! Ezernyi szép pillanatot, kedves percet köszönhettek Nekik! Bizonyára él bennetek egy-egy olyan különleges emlék, amit együtt éltetek át és sosem fogjátok elfelejteni! Ha van kedvetek és szívesen megörökítenétek ajándékul nekik és emlékül az utókornak, bátran jelentkezzetek pályázatunkra! Nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat és álmodjátok újra a legszebb perceket!

Leadási határidő: 2024. február 5.

Leadás módja: Személyesen a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola portáján, vagy levélben a Győr-Ménfőcsanaki Evangélikus Egyházközség postacímén: 9012 Győr, Győri u. 119.

A pályaművek technikája és mérete szabadon válaszható, legszerencsésebb az A4-es vagy A3-as méret!