Kedves házaspárok, jegyespárok!

Várunk benneteket szeretettel 2024.02.17-én (szombaton) 17:00-kor 

gyertyafényes vacsorával egybekötött házas alkalmunkra!

  • A részvétel díja 12.000 Ft/pár, amelyet a helyszínen kell fizetni, és a vacsorát és az italfogyasztást tartalmazza. A vacsorához kétféle étel közül van választási lehetőség, ezért az ezzel kapcsolatos kérdésekre külön válaszoljatok. Akinek valamilyen ételérzékenysége van vagy különleges kérése, azt jelezheti a megfelelő részben szintén külön-külön.
  • Az alkalomra a regisztráció kötelező, amit a következő linken tehettek meg:

https://forms.gle/ya91Dq5XJG74z7Sq7

  • Témánk:

A házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára, amelyben a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás értékét egy nekik rendelt, de nem tökéletes társon keresztül.

A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is.

Ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni a házasságunkban, többek között szükségünk van a jó, tiszta és szeretetből fakadó kommunikációra, mert az a házasság minden területére hatással van.

Akkor működik optimálisan, amikor kapcsolatunk minden területének nehézségéről tudunk beszélni, nincsenek tabutémák köztünk, mert ha mégis, akkor azok megakadást okozhatnak a változásban, fejlődésben és a házasságunk minden területére hatni fognak.

A törekvés, a vágy mindenkiben benne van a tiszta és jó kommunikációra a párjával. Ehhez szeretnénk segítséget adni, hogy a témával kapcsolatos alapokról, támpontokról fogunk beszélni példákkal illusztrálva és kiegészítve játékkal/tesztekkel, amin keresztül páronként ki is próbálhatjátok gyakorlati alkalmazását a hallottaknak.

 

Várunk szeretettel mindenkit!

Andrea és Zsolt