A szerelmi kalandtúra olyan játék, ami öt egyszerű feladat segítségével arra ösztönzi a házaspárokat/párokat, hogy a mindennapok rohanásában se felejtsék el összetartozásukat
A 2023-as kalandtúra programja február 10-én 19 órakor a Borostyán Egyesület szervezésében Dr. Domján Mihály: Randizzunk egymással, sok év után is című előadásával a Pálos Lelki Központban kezdődik.
A játékban való részvétel lényege a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Tudatosítani kell magunkban, hogy a kapcsolatunk nem önműködő, figyelmet, időt, energiát kell szánnunk rá. A játékkal és nyereményekkel kapcsolatos információk a szerelmi-kaland-tura.hu oldalon találhatóak, valamint a Facebookon és az Instagramon „Szerelmi kalandtúra Pécs” néven.

A menetlevelek letölthetőek a fenti internetes elérhetőségen, valamint megtalálhatóak a Gránátalma Kegytárgyboltban (7621 Pécs, Irgalmasok u. 3. H-P 9-17 óra között).

A kitöltött menetleveleket 2023. február 27-ig várjuk a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre. A nyerteseket e- mailben értesítjük.