Békés

Összesen: 5 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2023. február 13., 18:00

Kötetlenül az elköteleződésről

Beszélgetőkör a házasság nehézségeiről, buktatóiról, örömeiről és áldásairól

Régi esemény
2023. február 19., 00:00

Házaspárok megáldása az evangélikus istentiszteleten

A hét záró napján, február 19-én, vasárnap de. 9 órakor személyes áldásban részesülnek a jelen lévő házaspárok, és imádságban emlékezünk az elhunyt házastársakra. Szeretettel várunk mindenkit (nemcsak evangélikusokat és nemcsak templomban házasodott párokat is).

Régi esemény
2023. február 19., 11:00

Házaspárok megáldása az evangélikus istentiszteleten

A hét záró napján, február 19-én, vasárnap de. 11 órakor személyes áldásban részesülnek a jelen lévő házaspárok, és imádságban emlékezünk az elhunyt házastársakra. Szeretettel várunk mindenkit (nemcsak evangélikusokat és nemcsak templomban házasodott párokat is).

Régi esemény
2023. február 19., 14:30

Házaspárok megáldása az evangélikus istentiszteleten

A hét záró napján, február 19-én, vasárnap de. fél 3-kor személyes áldásban részesülnek a jelen lévő házaspárok, és imádságban emlékezünk az elhunyt házastársakra. Szeretettel várunk mindenkit (nemcsak evangélikusokat és nemcsak templomban házasodott párokat is).

Régi esemény
2023. február 25., 19:00

Lakodalmas est

Régi lakodalmi szokások felelevenítése egy olyan est keretein belül, ahol egy olyan zenekar zenél, akik hosszú éveken keresztül játszottak a falu szinte összes lakodalmában sok-sok évvel ezelőtt. Tervezünk a zene mellett játékos feladatokat és a házaspárok köszöntését is.