Eger

Összesen: 7 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2023. február 12., 15:00

A házasság egy mérföldköve: várandósság és szülés

Idén az egri Méhvirág Központ is kapcsolódik Házasság hete rendezvénysorozathoz.Szeretettel hívjuk a házaspárokat, hogy tartsanak velünk február 12-én délután 15.00 órától tartott előadással egybekötött beszélgetésünkre!A házasság mérföldköve: várandósság és szülés témájáról Kardos-Szabó Zsófia pszichológus beszél majd.Milyen párkapcsolati változással jár a gyermekvállalás? Hogyan érdemes kezelni az esetlegesen felmerülő nehézségeket?Bátran feltehetitek kérdéseiteket, megoszthatjátok tapasztalataitokat!A délután második felében […]

Régi esemény
2023. február 13., 17:30

A kölcsönös gondoskodás

Fóris Tamás (Veszprém) – Hat gyermekes édesapaként szolgálja Istent feleségével együtt. A veszprémi VEKKER gyülekezet vezetője. Szolgálatuk fontos eleme, hogy a fiatalokat felkészítsék a házasságra és gondozzák a környezetükben lévő és őket megkereső házaspárokat.

Régi esemény
2023. február 14., 18:00

Hármas fonatú házasság

Dr. Lakatos Péter és Veronika (Debrecen) – A négygyermekes, „kétunokás” családban a férj a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának dékánja, s egyben a Szabadkeresztény Egyház püspöke. Feleségével közösen rendszeresen tartanak házaspáros kurzusokat, „házashétvégéket”.

Régi esemény
2023. február 15., 17:30

„Vizek a felszínen és a mélyben” – bőség és aszály – pódiumbeszélgetés a házasságról

Dr. Maszárovics Zoltán, az egri Markhot Ferenc Kórház orvosigazgatója beszélget Dr. Madarász Tamással és Zsuzsával (Miskolc). Tamás egyetemi docens, a Miskolci Egyetem Környezetgazdálkodási Intézetének igazgatója. Az est célja egy családias hangulatú, értékközvetítő beszélgetés.

Régi esemény
2023. február 16., 17:30

A házasság megújulásának forrásai

Révész Lajos és Szilvia (Velence) – Négy gyermekes baptista lelkipásztor házaspár, mindketten lelkigondozóként is szolgálnak és önismereti, párkapcsolati, családi témájú előadásokat, házas hétvégéket tartanak országszerte. Szilvia kommunikációs szakember, számos keresztény könyv szerzője.

Régi esemény
2023. február 17., 17:30

A házasság magasabb szintje

Hámori Attila és Gabriella (Tolna) – Attila vállalkozóból lett lelkipásztor, a bonyhádi, szolnoki és tengelici Élő Szó Gyülekezetben szolgál, emellett a Nemzeti Prófetai Mozgalom egyik vezetője és a Covid idején indult online szolgálat, az Alabástrom Projekt vezetője is. Feleségével három gyermekük és három unokájuk van, régóta tartanak közösen házaspáros kurzusokat.

Régi esemény
2023. február 18., 16:00

„Páros Vacsoraest” – 1 úton 1 szívvel

Igazán kiváló hangulatban, finom étkek mellett, kellemes miliőben ünnepeljük együtt az elkötelezett kapcsolatot, a fogások között pedig tartalmas bizonyságtételeket hallhatunk keresztény házaspárok részéről.  A fogások között „mini előadást tart”: Hámori Attila és Gabi, Kiss-Berki Dávid és Dorina, Petz Olivér és Mirjam..