Borsod-Abaúj-Zemplén

Összesen: 10 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2023. február 12., 10:00

Nyitó istentisztelet

Nyitó istentisztelet a miskolci Deszkatemplomban (Tetemvári Református Gyülekezet).Igét hirdet Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke. Az istentisztelet élőben követhető lesz a gyülekezet Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/deszkatemplom

Régi esemény
2023. február 13., 16:00

Házaspárok köszöntése

Felsőzsolca Város Önkormányzata a Házasság Hete rendezvénysorozathoz csatlakozva, idén is szeretné a figyelmet a házasság és a család fontosságára irányítani.Ebből az alkalomból várja a jubiláló házaspárok jelentkezését február 9. napjáig.A gyermekekre is gondolva szelfizz a családdal – fotó versenyt is hirdet az önkormányzat.Minden beküldő ajándékban részesül.

Régi esemény
2023. február 13., 17:30

Furcsán normális?! – Tóth Mihály atya és feleségének tanúságtétele

Tóth Mihály felvidéki görögkatolikus atya és felesége érkezik városunkba, hogy megosszák gondolataikat a már házasságban élőknek vagy előtte állóknak. Mindenkit szeretettel várunk!

Régi esemény
2023. február 15., 17:00

Nagycsaládos Házasság Hete, Miskolc – Szeretetbe kapaszkodva

Szeretettel hívunk és várunk minden házast és házasságra készülőt a Házasság hetéhez kapcsolódó rendezvényünkre.Előadó: Makkai László görögkatolikus lelkész, pasztorálpszichológusTéma: Szeretetbe kapaszkodvaA rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!Regisztrálni ezen a linken lehetséges:https://forms.gle/dsei8d5Um1GETNxr6

Régi esemény
2023. február 15., 17:30

Házasság heti Filmklub – Ózd

Házasság heti filmklubunkon az „Inkább lennék özvegy” című filmet tekintjük meg, majd vendégeinkkel beszélgetünk arról.

Régi esemény
2023. február 17., 17:00

Kapcsolaterősítő est

Kapcsolaterősítő program házaspároknak. Dr. Mihalec Gábor által összeállított előadást Molnár Miklós adventista lelkész tolmácsolja, majd játékos feladatok, kötetlen beszélgetés, tea, pogácsa várja a párokat szeretettel.

Régi esemény
2023. február 19., 00:00

Házaspárok megáldása templomainkban

Templomainkban megáldjuk a jelenlévő házaspárokat. Program helyszínének pontos címe: Görögkatolikus Ózd, Lomb utca 2.Római katolikus Ózd, Ív utca 2.Római Katolikus Ózd, Bolyky T. u. 1.Református Ózd, Szabó Lőrinc út 2.Református Ózd, Tábla út 8.Evangélikus Ózd, Váczi Mihály u. 13.

Régi esemény
2023. február 20., 17:00

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van.

Egyházközségünkben idén is foglalkozunk a házasság erejével és fontosságával. Vendégünk lesz Bundzik Attila és felesége, a Kazincbarcika-Alsó Református Gyülekezet lelkészházaspárja, hogy építsék a hitünket és tanítsanak minket a házasságról.

Régi esemény
2023. február 25., 16:00

Kapcsolaterősítő est

Dr. Mihalec Gábor által összeállított előadást tolmácsolja Molnár Miklós adventista lelkipásztor, majd játékos feladatok, kötetlen beszélgetés, tea, pogácsa várja a párokat szeretettel.