Kedves Házaspárok! Ez a hét a tiétek lehet!

Február 11-19 között a Házasság Hete keretein belül az esküvői fotó vagy házassági anyakönyvi kivonat bemutatásával partnereinknél különleges randevúlehetőségek várnak titeket. Szánjatok rá időt, hogy ezen a héten kiszakadjatok a hétköznapok mókuskerekéből, és a problémamegoldás, gyereknevelés helyett figyeljetek kicsit egymásra! A helyszíneken játékokkal, házasság-erősítő feladatokkal, beszélgetés-témákkal is várjuk a résztvevő párokat. Kérjük, már érkezéskor hivatkozzatok a Házasság Hetére, a legtöbb helyen külön asztal van fenntartva a párok részére!
Az alábbi kedvezményes, kész randevú-lehetőségeket kínáljuk az érdeklődőknek. A nyitvatartási időkről kérünk, tájékozódjatok előzetesen!

HÁZASPÁROK ÚTJA – Romantikus irodalmi séta a tó körül, elgondolkodtató, megbeszélendő megállókkal. Rejtvény felvétele: Szabadság u. 21. előtti  kapuoszlopról, vagy előzetesen a hazassagheteveresegyhaz@gmail.com e-mail címen igényelve. Ha legalább három megállónál szelfit készítetek, és azt bemutatjátok a Fületlen Bögre Kávézóban február 11-19. között, vendégük lesztek egy-egy finom kávéra vagy teára.
BANDY’S BISZTRÓ – 8-11 óra között 10% kedvezmény a reggelikből és kávékból.
LA VIE EN ROSE – 12-én, 16-án, 17-én és 19-én 10% kedvezmény minden fogyasztásból.
GYRADIKO TAVERNA PARADISO GÖRÖG ÉTTEREM – Különleges Valentin tál a Házasság Hetén ajándék desszerttel.
CAFÉ FREI VERESEGYHÁZ – Két meleg ital mellé féláron vásárolhattok süteményt!
VERESEGYHÁZI TERMÁLFÜRDŐ – 1 felnőtt teljesárú jeggyel léphet be a házaspár. Más kedvezménnyel nem vonható össze
VERESEGYHÁZI MEDVEOTTHON – 1 felnőtt teljesárú jeggyel léphet be a házaspár. Más kedvezménnyel nem vonható össze
VERESEGYHÁZI VÁROSI MÚZEUM – Február 11-én és 18-án, szombatokon 10-16 óra között: A Múzeum „Veres régen… és még régebben” című látványos kiállításának megtekintése, vezetéssel illetve az öregtemplom régészeti feltárásának bemutatása, vezetéssel. (ingyenes)
FABULA KERÁMIAMŰHELY – előzetes egyeztetés alapján agyagozás, kerámiakészítés. https://fabulakeramiamuhely.hu/elerhetoseg/
ÉDEN LOUNGE ÉTTEREM – 10% kedvezmény az a’la carte fogyasztásból
SZÖSZI CUKRÁSZDA – Helyben fogyasztott sütemény mellé egy presszó kávét,  forró csoki mellé pedig egy pillecukor keverőt kaptok ajándékba
FÜLETLEN BÖGRE KÁVÉZÓ – 2 személyes kedvezményes “Sze-rele-ndvics” menük panninivel és forró italokkal
SZENTLÉLEK TEMPLOM – február 12. 9:30Marton Zsolt megyéspüspök által celebrált szentmise, jubiláns házasok megáldása

Töltsetek ezen a héten több időt egymással, beszélgessetek, fedezzétek fel, milyen sok lehetőség van találkozni a házasságon belül, és Veresegyházon belül is!

Szeretnénk hagyományt teremteni, így nagyon örülünk a visszajelzéseknek, legyen az pozitív, vagy építő kritika! E-mail cím: hazassagheteveresegyhaz@gmail.com