Egy jó kapcsolat nem a kezdeti szerelem gyümölcse, hanem hogy utána hogyan építitek tovább a szerelmet” – Orebela Gbenga
Minden kapcsolat munkát igényel. Legyen szó akár munkatársakkal, barátokkal, családtagokkal való kapcsolatról. Mind idő- és energiabefektetést igényel és különböző készségeket, melyeket szükséges elsajátítatunk egy jól működő kapcsolat kialakításához. Természetesen a párkapcsolatok esetében sincs ez másképp.

A Páros Vacsoraest Rólatok szól, hogy egy kis segítséget tudjunk nyújtani az egészséges és boldog párkapcsolat kiépítéséhez. A vacsoraest folyamán lehetőségetek lesz jobban megismerni egymást, az előadások alatt tapasztalt, boldog kapcsolatban élő párok bizonyságait, élményeit hallgathatjátok meg, az asztaltársaságotokban pedig megismerkedhettek más párokkal is. Mindenki más dolgokban erős. Lehet, hogy egy területen fejlesztenetek kell, de ki tudja, lehet hogy pont ti tudtok bátorításul lenni másoknak.

A vacsora során három fogást szolgálunk fel, melyek előtt rövid előadások hangzanak el az est témájával kapcsolatban. A vacsora díja 16 000 Ft/pár, amely minden költséget tartalmaz. (az ital kivételével).”

Az este témája “Tűzön-vízen át”. Vagy mondhatnánk: “Holtomiglan – holtodiglan”. Hogyan is tudjuk megvalósítani, hogy bármilyen körülmények között, nem csak a könnyű, hanem a nehéz időszakokban is egymást erősítve éljünk? Hogyan tudjuk ‘átvészelni’ a nehezebb időszakokat és megőrizni a könnyű helyzetek varázsát?
Előadók
Bolkovics László és Gina
Pécs, Agapé Gyülekezet

Tóth Ákos és Tábita
Debrecen, Szab.Ker. Gyülekezet

P. Dani és Gerda
Székesfehérvár, Dávid Sátora Gyülekezet

JELENTKEZNÉTEK?
Jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
Email: vacsoraest@albasansz.hu
www.facebook.com/albasansz
+36 30 222 8058 (Paulinusz-Beck Boglárka)