Ismét párkapcsolat-erősítő játékra hív a Házasság hetében a Bízd Rá Magad!

A Bízd Rá Magad Szolgálat a tavalyi évben megszervezett, nagy sikerű országos párkapcsolat-gazdagító játéka után idén, ismét kreatív és humoros kihívásokban való részvételre bátorítja a párokat, hogy tudatosabban, kevesebb krízissel élhessünk együtt, egymással, egymásért…
Tavaly 263 településről 1310 pár regisztrált a Házasság hetében induló játékra. A párkapcsolat-erősítő kihívásnak volt 20 és 80. életévében járó résztvevője is. Bekapcsolódtak a játékba friss kapcsolatban lévők, és olyanok is, akik Isten színe előtt 53 éve tették le a házassági esküjüket.
Az idei feladatok célja, hogy ráirányítsa a figyelmet arra, hogy a párkapcsolatok is folyamatosan változnak, alakulnak, és megőrzésükért, gyarapodásukért folyamatosan tenni kell. Az idei Élménytér-játék segít a kapcsolatok szakaszhatárainak megismerésében, és abban, hogyan kezelhetik ezeket a helyzeteket úgy, hogy ezáltal a köztük lévő kötelék szorosabbá váljon.
A feladatok végigvezetik a játékosokat azokon a változásokon, amelyeket a nagy, lobogó, elvakító szerelem időszaka után következnek a közös életükben. Hol találják meg mindvégig az összetalálkozáskor felizzó szikrát? A játék folyamatos tanulásra és a kapcsolatépítő munkára ösztönzi a résztvevőket.
A játékban azok a 18. életévüket betöltő, magyarországi lakcímmel rendelkező párok vehetnek részt, akik 2023. február 7-19-ig regisztrálnak a https://bizdramagad.hu/cikkek_hirek oldalon az Élménytér kreatív és humoros feladatokból összeállított kihívásra.  A játék 1 hónapos időtartama alatt négy feladatsoron át „utazik” a pár, amelyek minden hét vasárnapján kerülnek kihirdetésre a regisztrált felhasználók részére e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén.  A tavalyi évhez hasonlóan a kapcsolatotok elmélyítésén, egymás újrafelfedezésének élményén túl, rengeteg nyereménnyel is gazdagodhatnak a játékos kedvű párok. Továbbá meghívást kapnak a játék online záróeseményére, ahol egy meglepetésvendég köszönti majd a játékosokat.
A játékot az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Bízd Rá Magad Szolgálata, a bizdramagad.hu portál párkapcsolati témáihoz kapcsolódó, felkért szervezetekkel a Házas Hétvégével, a CsaládKözPonttal, a KétIgen Alapítvánnyal és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodájával közösen szervezi.