Központi programok

Összesen: 8 program

Hazánkban 2024-ben tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.
Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2016. február 07., 10:00

Nyitó Istentisztelet

a Budapest-Fasori Református templomban

Régi esemény
2016. február 08., 18:00

Kendőzetlenül a házassági intimitásról

Varga György és Anikó házassággondozók előadása Kattintson a képre a teljes méret megtekintéséhez.

Régi esemény
2016. február 09., 19:00

„A szeretet: szenvedély és döntés”

Koncerttel egybekötött beszélgetés a Vigadó dísztermében Hegedűs Endre Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésszel és Hegedűs Katalinnal, a házasság hete idei arcaival Süveges Gergő, az MTVA Kossuth Rádió műsorvezető-szerkesztője beszélget.A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!Regisztrálni a www.vigado.hu/hazassaghete címen lehet.

Régi esemény
2016. február 10., 18:00

Arcok és harcok

Beszélgetés az örök hűségről

Nekik hogyan sikerülhet? Kérdezd meg azokat, akik hisznek benne! Mindenki másképp…udvarol, szeret, féltékeny, vitatkozik, vetélkedik, bánt és bocsát meg. Hogy lehet hűséggel végigmenni az úton, és hogyan őrizzük a szerelmet? Azokat kérdezzük, akiknek ez eddig – a nehézségek ellenére is – sikerült.Résztvevők:Hegedűs Endre és Hegedűs Katalin zongoraművészek – a házasság hete idei arcai,Krúdy Tamás, a Nők Lapja vezető […]

Régi esemény
2016. február 11., 10:00

Családbarát szemlélet, munka-magánélet egyensúly

Konferencia a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szervezésében A program regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.haromkiralyfi.hu oldalon lehet.

Régi esemény
2016. február 12., 18:00

Szenvedély és elkötelezettség: tűz és víz?

A házasság kulisszatitkai Kovács Károly pszichológus, családterapeuta és felesége, Kovácsné Ember Katalin mentálhigiénikus előadása.

Régi esemény
2016. február 13., 18:00

Áldással egybekötött bálint-napi koncert

Fellép a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Cantate vegyeskara és Jubilate gyermekkara, vezényel: Sapszon Ferenc karnagy Igét hirdet: dr. Fabinyi Tamás evangélikus püspök

Régi esemény
2016. február 14., 18:30

Záró Szentmise

Főcelebráns: Bíró László tábori püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Családbizottságának elnöke