Az esküvőnkön azt tanácsolta valaki: „Soha ne hagyjátok abba a randizást!” Ez egy jó tanács volt, annak ellenére, hogy nehéz megtartani a hétköznapjaink során, amikor észre sem vesszük, hogy napról-napra „kopik” a kapcsolatunk. Ebből adhat egy tudatos kilépést A Házasság Művészete című sorozat!
A Házasság Hete során, hat estén keresztül, napi 1 videót fogunk elérhetővé tenni a www.familylife.hu oldalon!

A videók alatt és között A Házasság Művészete c. munkafüzetben dolgozhattok majd különböző kérdéseken, projekteken, melyet javasoljuk, hogy mihamarabb rendeljetek meg: https://kiakonyvek.hu/termek/hazassag-muveszete/

A videókon szakértők és hétköznapi párok beszélnek, illetve vicces jelenetek mutatják be a házasságot, mint szövetséget, a házasság örömeit, reményét a hullámvölgyben, a házastársi szerepeket, a konfliktuskezelést, az intimitást, és a lelki örökséget.

A Házasság Művészetét a FamilyLife® nemzetközi családi szolgálatunk készítette. Hiszünk a házasság isteni tervezettségében, de a sorozat gyakorlatias és modern, ennélfogva a résztvevő házaspárok vallási meggyőződéstől függetlenül tudnak meríteni belőle.

A sorozatot első videóját február 13-án vasárnap este 18:00-kor tesszük elérhetővé. Ezután minden este egy újabb videó lesz elérhető a www.familylife.hu weboldalon, egészen február 18-ig. A teljes sorozat február 27-ig megtekinthető lesz!

Február 19-én, szombaton 17:00-19:00 óra között egy élő, egyben online is közvetített panelbeszélgetésre hívunk benneteket (2040 Budaörs, Alsóhatár u. 14.) Az eseményen való részvétel ingyenes. Adományokat helyben elfogadunk.

NYEREMÉNYJÁTÉK: A február 19-i panelbeszélgetés alatt kisorsolunk egy értékes randi csomagot azok között, akik a legtöbb házaspárt hívnak el magukkal sikeresen!

Az eseményre az alábbi linken regisztrálhattok: https://forms.gle/F5ccSiFWuRCLe78g8