Veszprém

Összesen: 5 program
Nem megfelelő dátum
Régi esemény
2021. február 07., 00:00

Házasság Hete

Múzeum Online

A Múzeum ajtaját a koronavírus bezárta, így a Házasság Hetén is csak az online térben tudunk találkozni Önökkel! Honlapunkon, közösségi oldalainkon a szerelemmel, házassággal, esküvői divattal kapcsolatos digitális tartalmakat kínálunk, játékkal fűszerezve. Megtudhatják többek között, hogyan lett egy menyasszonyból török ápolónő, milyen volt az esküvői divat száz esztendővel ezelőtt és mik voltak a menyasszonyi viselet […]

Régi esemény
2021. február 07., 00:00

Randevú a Várban

Hősök Kapuja

Küldjön Bálint napi üzenetet, készítsen fotót tükrös szívvel! A teljes ünnepi hét során a Hősök Kapuja teraszán várjuk a szerelmeseket a már jól ismert szelfipontunkhoz! A veszprémi Házasság Hete szimbólumaként is ismert óriás „Mézes szív” remek díszletet adhat szerelmes képeslapok, virtuális üzenetek és posztok küldéséhez.  Bár a Hősök Kapuja zárva tart, a Szívünk várja Önöket!

Régi esemény
2021. február 07., 00:00

Üzenetek a házasságról

Vasárnaptól naponta 5 perces videókkal jelentkezik a Veszprémi Érsekség Családpasztorációs Irodája, amelyekben különböző életkorúak és életszakaszban járók osztják meg gondolataikat a házasságról. Házaspárok tanúskodnak saját életükből merítve a házasság értékeiről, valamint a házasság előtt állók és gyermekek is elmondják véleményüket. Meghallgathatjuk Veszprém Város polgármesterének és feleségének a témára vonatkozó gondolatait is. Az összeállítások a Veszprémi […]

Régi esemény
2021. február 07., 09:30

Házasság hete ünnepi nyitó istentisztelet

Igét hirdet: Závodi Zsuzsanna református lelkész. A házaspárok áldásban részesülnek. A házasságuk értékéről vall: Kinde Kálmán és Kinde Tünde.

Régi esemény
2021. február 07., 09:30

Ünnepi áldó istentisztelet

A Házasság Hetének ünnepi nyitó istentisztelete. A házaspárok közös áldásban részesülnek. A házasság értékéről vallanak: Kinde Kálmán és Kinde Tünde.