A kiemelkedően eredményes házasságok 7 szokása (2023.)

A kiemelkedően eredményes házasságok 7 szokása. Hogyan alakítsunk ki időtálló házasságot időtálló alapelvekkel? – Dr. Gerberné Farkas Zsuzsanna mentálhigiénés tréner, párkapcsolati coach előadása a házasság hetén.

„A szeretet egész életen át cselekszik”. A párkapcsolatok számos új kihívás előtt állnak, ezért hathatós eszközökre van szükségünk a szerető, támogató családi légkör fenntartására. Stephen R. Covey, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokásának világszerte ismert szerzőjének módszerét követve az előadás során megtudhatjuk, hogy miként alkalmazhatjuk ezeket az időtálló, sokszorosan bevált alapelveket egy teherbíró, meghitt házasság megteremtéséhez.

A hosszú, boldog párkapcsolat nem a véletlen terméke: a kulcsa, hogy a pár eredményesen birkózzon meg az élet kihívásaival. A házasságot akár egy repülőgéphez is hasonlíthatjuk, amelynek világos célra, konkrét repülési tervre és megbízható, korszerű felszereltségre van szüksége ahhoz, hogy a pályáján maradjon, és megérkezzen a kívánt légikikötőbe. A párkapcsolatban is tisztáznunk kell a célokat, meg kell határoznunk az útitervet, és el kell sajátítanunk a megfelelő szokásokat, hogy hosszú távon elégedettek lehessünk közös életünkkel. Gondoljuk át közösen, hogy mit tehetünk a kapcsolatunkért! A 7 szokás gyakorlásával minden esélyünk megvan arra, hogy kitartóan és sikeresen haladjunk közösen megálmodott utunkon.

Videó ajánló

Nemek és igenek a házasságban – Gorove László és Gorove Kriszta előadása (2021.)

Kapcsolódás. Újra és újra… Mihalec Gábor párterapeuta előadása (2022.)

Elkezdődött a házasság hete – M1 Híradó (2024. 02.12.)

Szeretetbe kapaszkodva – Tapolyai Emőke előadása (2023.)

Páratlan beszélgetés közismert párokkal (2021.)

Állandó megújulásban: egynyári helyett évelő házasságot – Tapolyai Emőke előadása (2024.)