Family magazin

A Family magazin a kezdetek óta elkötelezett támogatója a házasság hetének, mert mélyen hiszünk abban, hogy a boldog családi élet alapja a jól működő, harmonikus házasság. Hosszú éveken keresztül lapunk hasábjain mutattuk be először a nagyközönség előtt a rendezvénysorozat házaspár „arcát”. A házasság hetére megjelenő  tematikus lapszámainkban évről évre számos elismert párkapcsolati szakértőt, jegyesoktatásban is járatos házaspárt szólaltattunk meg, és szívesen helyt adtunk olyan élettörténeteknek is, amelyek reményt adhatnak a párkapcsolati problémákkal küzdőknek.

Az elmúlt nehéz időszak komolyan próbára tette a házasságokat. Sokan maradtak egyedül a kérdéseikkel, kételyeikkel, várnak biztatást, jó tanácsokat, inspiráló példákat. Ezért a korábbi évekhez hasonlóan idén is előbbre hozzuk magazinunk megjelenését, hogy a házasság hete alatt – akár a rendezvények részeként adható útravalóként – már hozzá lehessen jutni a laphoz. Ennek köszönhetően párkapcsolati témájú írásaink azok számára is elérhetővé válhatnak, akik valamilyen okból nem tudnak bekapcsolódni az eseményekbe, vagy akik a rendezvény után is szívesen építenék, ápolnák a házasságukat.

Szeretettel biztatjuk a házasság heti programok szervezőit szerte az országban, hogy rendezvényeikhez ez alkalommal is igényeljenek kiadványunk aktuális számából, amely hasznos segédanyagként szolgálhat a jegyesoktatásban, illetve a házaskörök alkalmain is.

(Bővebb információ a Family magazinról: www.family.hu.)

A magazin a kiadó webáruházában rendelhető meg: Family magazin 2024/1

Ha programjaik kapcsán szívesen adnának lapunkból a résztvevőknek vagy akár gyülekezetük fiataljaink, házaspárjainak is, akkor ezt az alábbi formában rendelhetik meg:

20 db vagy a feletti csoportos rendelés esetén mindössze 599 Ft/db támogatott önköltségi áron kapják meg a magazint, így is segítve a házaspárokat, elköteleződés előtt állókat. Ehhez, kérjük, töltsék ki a lenti megrendelősablont.

Amennyiben kevesebb példányt szeretnének rendelni, akkor a www.harmat.hu felületen tehetik ezt meg, ahol 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá a laphoz.

A magazin várható megjelenési időpontja 2024. február 6. A megrendelt magazinok szállítását legkorábban ettől az időponttól számított 3 munkanapon belül tudjuk garantáltan vállalni.

A magazin megrendése

(Határontúli szállítással kapcsolatban kérjük, írjanak az info@hazassaghete.hu címre.) A rendelésről visszajelző e-mailt küldünk. Amennyiben ez nem érkezik meg, kérem, ellenőrizze a SPAM (levélszemét)-mappát!

Számlázás adatai

Kötelező mező
Kötelező mező
kötelező mező
Kötelező mező

Postázás adatai

Kötelező mező
kötelező mező
Nem megfelelő telefonszám

Megrendelés adatai

Kötelező mező
(a futárnál kártyával és készpénzzel is lehet fizetni)

Megrendelő adatai

Kötelező mező
kötelező mező
Kötelező mező
Üzenetét sikeresen elküldtük.